welkom party service van den Berg

Van borrelhapjes tot haute cuisine
Wij halen alles uit de kast om iedereen gastvrij te verwennen. Uiteraard in samenspraak met u. Beperkingen zijn er niet. Alles is mogelijk. Van borrelhapjes, amuseproeverij, tapas, menu's, (thema)buffetten tot haute cuisine. Uiteraard stijlvol gedecoreerd, mooi opgemaakt en in de meest verrassende combinaties en met specifieke seizoens- en streekprodukten.

Feest
Een feest is pas geslaagd als ook de catering daarbij perfect is aangepast. Daarom biedt Party Service van den Berg buffetten aan, geheel in stijl van het feest. Voor elke gelegenheid werken wij een buffet of menu op maat voor u uit. Natuurlijk nemen wij ook de inrichting en decoratie voor onze rekening. Van trendy, tot vintage, tropisch, winters, bruiloft of wat voor feest dan ook. Bij Party Service van den Berg is alles mogelijk.

Party Service van den Berg is al ruim een halve eeuw een smaakmaker voor zowel de zakelijke- als de particuliere events. Wij volgen de laatste trends en vertalen dit naar onze opdrachtgevers. Koude- en warme buffetten, (walking) dinners, recepties, bedrijfsopeningen, tuinfeesten, ontbijten, BBQ's, voor iedereen, altijd en overal.

Party Service

Hier vindt u alle ingredienten voor een geslaagd feest!
Klik op de items in de zijbalk voor meer informatie over de diverse mogelijkheden of neem contact op via het contactformulier of per telefoon: 0182-612044.
Wij staan u graag te woord.